Työharjoittelu - Muotia, vastuullisuutta ja verkkokauppaa!

 

Mikä on IVALO.COM?

IVALO.COM on vastuullisen muodin markkinapaikka, jonka missiona on luoda positiivinen muutos muotimaailmaan. Mielestämme kenenkään ei tulisi käyttää vaatteita kertakäyttöhyödykkeinä, vaan hankkia tuotteita, joita oikeasti rakastaa ja tulee käyttämään vuosien ajan. IVALO.COM on kasannut yhteen Euroopan kiinnostavimmat vastuulliset muotibrändit.

Olemme vajaan 10 hengen startup, joka toimii Helsingissä, Barcelonassa sekä Kööpenhaminassa. Yhtiön taustalla on kokeneita sijoittajia ja neuvonantajia, kuten Peter Vesterbacka. Tavoitteenamme on kasvaa vuoden 2020 aikana merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi.

#SustainableFashion

 

Mitä tarjoamme?

Vauhtia, isoja tilanteita ja mielenkiintoisia hetkiä. Pääset mukaan nopeasti kehittyvään tiimiin tekemään oikeasti tärkeitä ja merkityksellisiä asioita. Emme etsi ns. “kahvinkeittäjää”, vaan henkilöä, joka on valmis oppimaan uusia asioita nopeasti.

#StartupRollercoaster

 

Mitä odotamme?

Asennetta ja halua oppia uutta. Hyvä suomen- ja englanninkielien taito. IVALO.COM:n kaltaisessa kasvuyhtiössä tilanteet muuttuvat nopeasti ja joka viikko pöydällä on uusia asioita. Kiinnostus/kokemus muotiin, vastuullisuuteen tai verkkokauppatoimintaan katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

#AttitudeAttitudeAttitude

 

Työnkuvaus

Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa verkkokauppaharjoittelijana. Työnkuvaan kuuluu verkkokauppatoiminnan kehittäminen monilla eri osa-alueilla mm.

Hakijalta odotetaan hyvää suomen ja englanninkielen kirjallista taitoa.

#Ecomtalent

 

Miksi hakea?

Verkkokauppa on yksi nopeimmin ja varmimmin kasvavista liiketoiminnan osa-alueista, mm. arviolta alle 10 vuoden päästä yli 50% vaatteista ostetaan verkosta. Tämä tarkoittaa sitä, että alasta riippumatta oikeille verkkokauppaosaajille löytyy aina töitä.

Verkkokauppaosaamisen lisäksi IVALO.COM:n kautta pääset tutustumaan muotiin ja sen vastuullisuuteen alan ammattilaisten opastuksella. Lisäksi työskentely startup-yrityksessä avaa silmiä sille, kuinka intohimoista ja jopa positiivisella tavalla hullua työelämä voi olla turvallisen ja tylsän korporaatiouran ulkopuolella.

#StartupLife

 

Muuta

Työ on kokoaikainen ja kestoltaan minimissään kolme kuukautta. Työtä tehdään IVALO.COM:n toimistolla Helsingissä tai Barcelonassa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV:si sähköpostitse osoitteeseen matti@ivalo.com.

#ApplyNOW!

 

Mikäli sinulla on työnkuvaan liittyviä kysymyksiä, voit soittaa tai mailata suoraan minulle.

Matti Lamminsalo
IVALO.COM
CEO & Co-Founder
+358 40 500 2607