Avoimet työpaikat

Head of Sustainability - IVALO.COM

Kiinnostaako vastuullinen muoti ja kansainvälistyvä kasvuyritys? Sytytkö lisäksi vastuullisuudesta kokonaisuutena? IVALO.COMissa on nyt tarjolla ainutlaatuinen näköalapaikka muodin ja vastuullisuuden kehittämiseen!

IVALO.COM on nopeasti kasvava vastuullisen muodin markkinapaikka verkossa, jonka tavoitteena on muuttaa muodin kuluttamista kestävään suuntaan globaalisti. Yhtiön avainhenkilöillä on yli 30 vuoden yrittäjäkokemus ja sen taustalla on laaja-alaisesti mm. sijoittajia yksityishenkilöistä ammattisijoittajiin.

IVALO.COM on jo kasvanut merkittäväksi toimijaksi  kotimarkkinassaan Suomessa ja on valmis laajentamaan toimintaansa kansainvälisesti liiketoimintaa tasaisesti kehittäen. Etsimme johtoryhmäämme kokenutta vastuullisuusjohtajaa, joka pystyy kehittämään vastuullisen muodin kokonaisuutta yrityksessämme strategiamme mukaisesti.

Olet hakemamme henkilö, jos:

Tärkeimpiä tehtäviäsi on:

IVALO.COM tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu rahallisesta korvauksesta sekä optioista yrityksestä. Työkalut tehtävään hankimme hyvin joustavasti ja arvostamme yksilöllisiä tarpeita ja mieltymyksiä. Työskentelemme sekä etänä että toimistolla Maria 01:ssa Helsingissä. Työaika ja työn fyysinen sijainti ovat  joustavia.

Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme hakemaan paikkaa nopeasti. Haku päättyy 18.12.2022. Jos uskot olevasi oikea henkilö ottamaan haasteen vastaan, niin lähetä CV:si tai linkki Linkedin‐profiiliisi sekä lyhyt vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen jobs@ivalo.com niin jutellaan ja tutustutaan. Lisätietoja tehtävästä antaa CEO Matti Lamminsalo 040 500 2607.

Tule tekemään kanssamme muodin tulevaisuutta!